top of page
Kort om Meligyris Honning
fra Kreta 

Etter å ha fulgt birøktertradisjonen til familien sin siden 1920, etablerte Manolis Stefanakis bigården "Meligyris" som driver med produksjon av sjeldne typer honning fra ville urter fra det kretiske landet.

Meligyris Sitrus og Appelsinblomst

Meligyris Furu-Tre

Meligyris honning

Den er hovedsakelig samlet fra de greske øyregionene. Nektar fra sitrustrærne gir honningen en unik smak, intens aroma og en lys farge.

Meligyris honning

Denne premium greske økologiske skoghonningen er unik i verden, siden den kun kan produseres i furuskogene i Egeerhavet. Karakteristisk smak av middelhavsfuru, rik på sporstoffer, kalsium og magnesium.

Meligyris Furu-Timian

Meligyris honning

I økosystemet i regionen vår gir sameksistensen av furu og timian oss en unik type honning hvis særegne smak har vært kjent helt siden den minoiske epoken.

Meligrys Eik og Kastanje

Meligyris Vill Timian

Sesong honning på 4x120gr

Meligyris honning

Den er samlet fra de høye greske skogene om sommeren. Denne fine honningen har mørk farge, intens smak og ikke spesielt søt på smak.

Meligyris honning øko

Vill kretisk timian tilbyr en honning med en sterk og en gylden farge. Det er en premium honning med antibakterielle egenskaper, spesielt effektiv for å helbrede luftveis- og fordøyelsesproblemer.

Gave pakkning

Dette 4-sesongens settet med honning inneholder 4x120gr naturlig honning for å blidgjøre hverdagen. Gave emballasje

bottom of page