top of page
IMG_8626.JPG
Dikotylon Kikkerter
Dikotylon Vaniljebønner
Dikotylon Delte Erter

Kikerter er et representativt utvalg av det greske middelhavsdietten med stor næringsverdi. De er rike på protein, jern, fosfor, magnesium og sink. De inneholder også kalsium, kalium, B-vitaminer samt vitamin K. Den ekstra fordelen er at de er lave på den glykemiske indeksen, noe som betyr at selv om de er høye i karbohydrater, har de ikke en tendens til å øke blodsukkeret.

Produktet med det beskyttede navnet "Fenou Vanilla Beans" har organoleptiske egenskaper som skiller det fra andre bønner (se relevant anbefaling fra EU-kommisjonen) og gjør det spesielt attraktivt for forbrukere, takket være den søte smaken, dens evne til å koke raskt og tas etter koking av frø intakte og komplett med mykt kjøtt uten å skille seg fra skallet.

I Feneo-regionen i Korint med sin rike mytologi og i en høyde av 900 meter, har de lokale dyrkerne kjærlig produsert, i mange generasjoner, Lathuri som Feneo Fava kommer fra. Fava bønner er ekstremt rike på næringsstoffer, nødvendige for at kroppen vår skal fungere ordentlig. Samtidig tilfører forbruket minimale kalorier.

Faki 1.png

Feneo Giants er av lignende kvalitet og næringsverdi som Feneo Vaniljebønner, siden de dyrkes i samme miljø, på samme jordsmonn, på samme tradisjonelle måte og til slutt får de samme effektene av mikroklimaet i regionen. Kjempene har samme gunstige effekter som resten av de hvite.Antioksidanter, vitaminer og spormineraler som kobber, folat, magnesium, mangan, fosfor, kalium og sink kan nevnes som eksempler.

Linser er en god kilde til jern og inneholder mer enn halvparten av en persons daglige inntak av jern i en én-kopps porsjon.

 Av denne grunn og i samsvar med prinsippene og filosofien vi jobber med, bestemte vi oss for å inkludere den aktuelle belgfrukten i kodene våre, i samarbeid med spesifikke produsenter i Thessaly.

bottom of page