top of page

Kort om Origenes fra Sparta

Selskapet Origenes er en gresk familiebedrift som behandler og standardiserer olivenolje og bordoliven av kalamon lokalisert i Sparta Laconia. La oss bruke vår kjærlighet og kunnskap om Kalamon-oliven til å tilby forbrukere høykvalitetsprodukter og hjelpe dem å ta i bruk en sunnere måte å spise på basert på verdiene til det greske og middelhavskostholdet.

Oliven

Origenes Oliven , paste & Oliven olje

Origenes Paste

oliven olje

Grønn olivenpasta 180g

Laget av grønne Halkidiki-oliven, olivenpastaen kombinert med Thrubi fra Parnon-fjellet og sitronsaft er en deilig og sunn forrett for alle timer

økologisk oliven olje

Kalamon olivenpasta 180g

Laget av modne røroliven, er olivenpastaen kombinert med greske urter og rødvinseddik en ideell sunn forrett for alle timer.

kretisk oliven

Økologisk Kalamon Olivenpasta 200g

Laget av nøye utvalgte modne økologiske Kalamon-oliven med tilsetning av aromatisk rødvinseddik og BIO PGI Laconia-olivenolje, denne pastaen taler for seg selv om produktet den representerer.

Laconism Oliven Olje

økologisk kretisk oliven olje

Den organiske ekstra jomfruolivenoljen PGE Laconia er en olivenolje av eksepsjonell kvalitet som består av den berømte Koroneiki-varianten, og den lokale Athinolia og Koutsourolia. Med en sterk fylde, gyllen-grønn farge, karakteristisk bitterhet og lett krydret smak er kjennetegnene til denne utmerkede olivenoljen

Olivenolje BIO P.G.E Laconia Dorica flaske 500ml

oliven
bottom of page