top of page
Making Pasta

Maggiri hjemmelaget pasta
fra Kreta

Maggiri Pasta

Fussili pasta med kretisk ost

Trahanas

Deigen eltes sammen med anthotiro-ost for å lage en suveren pasta. Håndeltet, naturlig lufttørket og pakket i Aspasia Giakoumakis tradisjonelle familiepastaverksted i Heraklion, Kreta.

Kretisk fussili pasta med basilikum og hvitløk

pasta

Deigen eltes sammen med fersk basilikum og hvitløk for å lage denne smakfulle fussili-pastaen. Full av aroma. Håndelt, naturlig lufttørket og pakket i Aspasia Giakoumakis tradisjonelle familiepastaverksted i Heraklion, Kreta

Kretisk fussili pasta med grønnsaker

farge pasta

Deigen eltes sammen med ferske dampkokte rødbeter, gulrøtter og håndplukket spinat for å lage denne tricolore, smakfulle pastaen. Håndeltet, naturlig lufttørket og pakket i Aspasia Giakoumakis tradisjonelle familiepastaverksted i Heraklion, Kreta.

Kretisk tradisjonell pasta Zimenia med semulegryn

hvit pasta

Håndlaget med semulegrynmel og vann av utmerket kvalitet, uten konserveringsmidler. Håndeltet, naturlig lufttørket og pakket i Aspasia Giakoumakis tradisjonelle pasta-familieverksted for Maggiri hjemmelaget pasta i Heraklion, Kreta.

Maggiri Nudler

Chylopites
svart pasta
blekksprute pasta
Nudler med ferske egg, geitemelk og semulegryn
Nudler med johannesbrødmel
Nudler dyppet i  blekksprut

Frumenty

Trahanas sur
Trachanas søt
gresk pasta
hvite bønner
pasta

Sur Frumenty med geite- og sauemelk, hvitt mel og fullkornsmel

Søt Frumenty med sauemelk, hvitt mel og fullkornsmel

Mini dumplings med helt ferske egg, geite- og sauemelk og semulegryn

Orzo med helt ferske egg, geite- og sauemelk og semulegryn

Grønnsaksbygg med semulegryn, ferske grønnsaker (rødbeter, gulrot og spinat)

bottom of page