Maggiri hjemmelaget pasta
fra Kreta
Maggiri Pasta
Fussili pasta med kretisk ost
Deigen eltes sammen med anthotiro-ost for å lage en suveren pasta. Håndeltet, naturlig lufttørket og pakket i Aspasia Giakoumakis tradisjonelle familiepastaverksted i Heraklion, Kreta.
Kretisk fussili pasta med basilikum og hvitløk
Deigen eltes sammen med fersk basilikum og hvitløk for å lage denne smakfulle fussili-pastaen. Full av aroma. Håndelt, naturlig lufttørket og pakket i Aspasia Giakoumakis tradisjonelle familiepastaverksted i Heraklion, Kreta
Kretisk fussili pasta med grønnsaker
Deigen eltes sammen med ferske dampkokte rødbeter, gulrøtter og håndplukket spinat for å lage denne tricolore, smakfulle pastaen. Håndeltet, naturlig lufttørket og pakket i Aspasia Giakoumakis tradisjonelle familiepastaverksted i Heraklion, Kreta.
Kretisk tradisjonell pasta Zimenia med semulegryn
Håndlaget med semulegrynmel og vann av utmerket kvalitet, uten konserveringsmidler. Håndeltet, naturlig lufttørket og pakket i Aspasia Giakoumakis tradisjonelle pasta-familieverksted for Maggiri hjemmelaget pasta i Heraklion, Kreta.
Maggiri Nudler
Nudler med ferske egg, geitemelk og semulegryn
Nudler med johannesbrødmel
Nudler dyppet i blekksprut
Frumenty
Sur Frumenty med geite- og sauemelk, hvitt mel og fullkornsmel
Søt Frumenty med sauemelk, hvitt mel og fullkornsmel
Mini dumplings med helt ferske egg, geite- og sauemelk og semulegryn
Orzo med helt ferske egg, geite- og sauemelk og semulegryn
Grønnsaksbygg med semulegryn, ferske grønnsaker (rødbeter, gulrot og spinat)